családállítás

CSALÁDÁLLITÁS

családállitás

CSALÁDÁLLÍTÁS

A Hellinger-féle Családállitással 2003-ban ismerkedtem meg, amikor Bert Hellingerrel személyesen volt szerencsém találkozni. Lenyűgözött módszerének hatékonysága, ezért ezt azóta is alkalmazom a csoportos műhelyek és az egyéni konzultációk során is.

Életünk szorosan összefügg a családi rendszerünkkel, amely bizonyos szabályok szerint működik. A család egy olyan energetikai rendszer, amelynek gyógyító ereje van.

Mivel személyiségünk gyökerei több generáción keresztül visszanyúlnak, tudattalanul meghatározzák viselkedésünket, érzelmi világunkat.

Bert Hellinger a családállítás kidolgozásakor abból a felismerésből indult ki, hogy az élethelyzeteinkben felmerülő problémák nem mindig vezethetők le közvetlenül a saját életünkben zajló eseményekből.

Annak az energiamezőnek köszönhetően, ami láthatatlanul összeköt felmenőinkkel, életünkkel meg nem oldott problémákat jeleníthetünk meg, és akarattalanul vehetünk át sorsokat, feladatokat.

Bármilyen családból származunk, innen kaptunk mindent, amivel az  életünket sikerre vihetjük. Ha ezt elfogadjuk, szabadon áramolhat bennünk mindaz az erő és szeretet, amire szükségünk van, és megtapasztalhatjuk, hogy az élet egyszerűen visz bennünket.

Az ezzel való szembesülés már önmagában is gyógyító hatású lehet, ám ezen kívül a családállítás során módunk van különféle beavatkozásokra is, mellyel elősegítjük a családi energia-rendszer harmóniájának helyreállítását.

A családállítás sok elemében hasonlít egy interaktív előadáshoz. A jelen lévő csoportból kiválasztunk embereket, akik családunk és rendszerünk fontos szereplői, képviselői. Majd beállítjuk őket a térben.

A teremben ülők egyben aktív részesei a történéseknek, felszabadult tudatállapotban képesek átélni a számukra eddig ismeretlen lélektani helyzeteket.

A családállításnak az egyik legnagyobb értéke, hogy a résztvevők felismerik azokat a rendszereket, melyek irányítják, befolyásolják életüket, szervezetüket, karrierjüket, a családi és társadalmi kapcsolataikat.

Azáltal, hogy felismerjük ezeket a rejtélyeket és vállaljuk a tetteinkért a felelősségünket, rátalálhatunk az erőre, az összeszedettségre, a kötődésre és a szeretetre. Ezek a megtapasztalások új erőt adnak az életünkhöz.

Mindaz, amit a családállítási munka során a rendről és a szeretetről megtapasztalhatunk, maga az élet iskolája.

Elmélyíthetjük a kapcsolatot a saját lelkünkkel, rátalálhatunk a saját sorsunkban rejlő erőre, és rábízhatjuk magunkat ez élet sodrására.

Keress meg!

Segítek irányt találni a változáshoz egy kiegyensúlyozottabb,

teljesebb élet megvalósításához.

 

A soron következő tréningekről az Aktuális menüpontra kattintva tudsz tájékozódni.

 

Facebook IconYouTube IconTwitter IconVisit Our BlogVisit Our BlogVisit Our Blog
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien