30 év tapasztalathoz
pontosan 30 év kell!

“A gondolat természete – a te természeted, ha megérted a gondolatot -saját magadat érted meg
és hatalmad lesz saját magad felett”   Carla Galli

Üdvözlök mindenkit!

Carla Galli vagyok, Budapesten élek. Egy fiú és egy lány édesanyja vagyok. Az önismeret és a belső fejlődés iránti szenvedélyem meghatározó része az életemnek. Szabadidőmben szívesen festek absztrakt és neurografikai képeket, valamint imádok táncolni, lakásokat tervezni, búvárkodni és kerteket építeni. Még ebben a korban is szoktam modellkedni, ami számomra különleges élményt nyújt. Szenvedélyesen hiszek abban, hogy minden emberben ott rejlik a teremtő isteni potenciál, és szívesen segítek másoknak felfedezni ezt a belső erőt.

Író, motivációs előadó, NLP Master Practitioner, coach és mentál expert. 25 éve az önismeret, a személyi és a szervezet fejlesztés szolgálatában állok. Az ELTE bölcsészkarán szereztem diplomát 1979-ben, majd 2022-ben a Moszkvai Művészet Pszichológia Főiskolán neurografika szakon diplomáztam.

Az 1990-es évek elején váltam ismertté a parapszichológia területén, különösen a Nulladik Típusú Találkozások tévéműsorban való részvételemmel. A Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaság alapítója vagyok. Emellett számos könyvet írtam, például az “Akar e Fenom -ÉN lenni?” címűt, amely a Mantra Szabadegyetem kötelező olvasmánya.

A 90-es évek közepétől NLP Master Practitioner vagyok, 1996 óta kisebb és nagyobb vállalatoknál tartom hatékonyságfejlesztő egyedi foglalkozásaimat kulcsembereknek, amit manapság coachingnak neveznek. 2006-tól Rendszerállító Practitioner, 2010-től Certified Coach az International Coaching Society-nál, és 2011-től Certified Consulting Hypnotist az NGH-nál (National Guild of Hypnotists, Inc.).

2013-ban indítottam el az INTEGRÁLT COACHING egyedi képzést, 2014-ben pedig létrehoztam a Master Code System (MCS) programot, amely forradalmian új megközelítése a személyiségfejlesztésnek. 2016-tól Tudatosságfejlesztő Tanácsadó vagyok az SCC (Super Conscious World) keretében.

2017-ben elindítottam a Carla Galli Akadémiát, ahol innovatív programjaim, képzéseim, hatékonyságfejlesztő foglalkozásaim és önismereti workshopjaim módszertana a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre. Ezek a módszerek ötvözik és egyesítik a filozófia, a pszichológia, az orvostudomány, az üzleti technológia, a kvantumfizika és a modern tudomány alapelveit.

Hiszem, hogy a szellemi intelligencia fejlesztése az, amely teret enged a vezetők egyéni kiteljesedésének, így az idővel a saját csapatuk és vállalkozásuk javára fordul.

Média megjelenések

( Szerkesztés alatt )

Translate »